• +31 223 69 0222
  • info@optimaalschoonhouden.nl
Awesome Image

Kantoorschoonmaak

Een schone, nette werkomgeving en bedrijfskantine zorgen ervoor dat uw werknemers op een fijne plek hun werk kunnen doen en uw klanten in een verzorgde omgeving kunnen worden ontvangen. Optimaal Schoonhouden staat voor u klaar als het om dagelijks onderhoud en reiniging van uw bedrijfspand gaat.

Full-service kantooronderhoud

Optimaal Schoonhouden zorgt voor het complete dagelijkse onderhoud van uw bedrijfspand. Wij onderhouden de vloeren, zorgen voor schoon en stofvrij meubilair en reinigen het sanitair. Van vergaderruimte tot bedrijfskeuken, u bent bij ons in goede handen als het om uitstraling en hygiëne gaat.

Awesome Image

Kwaliteit staat voorop

Optimaal Schoonhouden staat garant voor de hoge kwaliteit van haar diensten. Wij werken met een strak schema, zodat wij aan alle wensen van onze klant kunnen voldoen. De kwaliteit van de geleverde diensten worden gecontroleerd aan de hand van een logboek en op afspraak een gesprek met de klant. Op deze manier blijven de wensen van de klant en de kwaliteit van het geleverde werk op peil. Bovendien houden wij de markt goed in de gaten, zo mag u verwachten dat wij met het allerbeste materiaal werken.