• +31 223 69 0222
  • info@optimaalschoonhouden.nl
Awesome Image

Specialisten in reiniging

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van specialistische reiniging weet Optimaal Schoonhouden wat er allemaal bij komt kijken. Onze specialisten zijn gekwalificeerd en VCA gecertificeerd. Dit betekent dat wij altijd volgens de laatste veiligheidseisen uw opdracht uitvoeren. Zorgvuldigheid, veiligheid en kwaliteit, daar staan wij garant voor.

Gevelonderhoud

Laat uw gevels stralen Bij het goed onderhouden van uw vastgoed zijn de gevels een belangrijk onderdeel. Daarnaast wordt uw gebouw aangetast door weer elementen en wordt uw gevel, op den duur, steeds vuiler. Wij kunnen alle soorten gevels deskundig en verantwoord reinigen. Vuil, aanslag en graffiti worden professioneel verwijderd. Na grondige reiniging bestaat de mogelijkheid om de gevel te beschermen door een milieuvriendelijke coating.

Vloeronderhoud

Grondig onderhoud en duurzame bescherming van elke vloer Een vloer heeft naast het dagelijks stofzuigen en nat reinigen, periodiek, een grondige onderhoudsbehandeling nodig. Er zijn allerlei soorten vloeren die elk op een eigen manier beschermd dienen te worden. Wij hebben voor elke type vloer de juiste behandeling en maken gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen. Of het nu gaat om linoleum, natuursteen, marmer, kunststof, parket, of laminaat; wij geven uw vloer altijd de beste behandeling.

Graffiti verwijderen

Graffiti, een toenemend probleem dat niet meer uit het straatbeeld weg te denken is. De kosten van de bestrijding van graffiti lopen in de miljoenen euro’s. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en middelen zijn wij in staat deze vervuiling te verwijderen zonder daarbij de ondergrond aan te tasten. Dit doen wij door gebruik te maken van van milieuvriendelijke “removers” of door een straalsysteem. Om te voorkomen dat er nieuwe vervuiling plaatsvindt, kunnen wij een anti graffiti coating aanbrengen.

Plafond- en wandreiniging

Gespecialiseerde reiniging van plafond- en wandafwerking Om de wanden en plafonds in optimale conditie te houden, is onderhoud van essentieel belang. Het voorkomt dat er schimmels of andere soorten vuil worden opgebouwd, in de loop der jaren. Het reinigen van uw wanden en plafonds vraagt om een juiste aanpak. Omdat elk oppervlak anders is vraagt dit om secuur te werk te gaan. Wij behandelen deze oppervlakken zonder de onderlaag aan te tasten.

Reiniging van gordijnen, zonwering en lamellen

Breng het zonnetje weer in huis Of het nu gaat om uw gordijnen, zonwering of lamellen. Wij zijn in staat, bij zowel lichte of zwaardere vervuiling, deze op een vakkundige manier, volledig, te reinigen. Op deze manier blijft uw raamdecoratie in optimale conditie.

Reiniging Sanitair

Langer fris door een grondige reiniging van uw sanitair. Het reinigen van het sanitair is een vast onderdeel van onze dagelijks schoonmaak en onderhoud. Een periodieke, grondige reiniging van het sanitair wordt ook door ons verzorgd. De levering van sanitaire producten kunnen wij ook uit handen nemen.

Zo leveren wij;

• Toiletpapier;
• Papieren handdoekjes;
• Handzeep;
• Dispensers en automaten;
• Damesverband containers.

Wilt u ook eens over de mogelijkheden praten of meer informatie ontvangen van ons specialistisch werk? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan